+31 6 1819 0866 info@bergstravanmaalsen.com

Managementontwikkeling en persoonlijk leiderschap

Authentiek & integer

De kernwaarden die wij ademen en die óns richting geven!

Wij vergroten het gevoel om vrijuit
met elkaar te spreken, van gedachten te wisselen en te groeien.

Melanie Bergstra

Toegepast psycholoog

Met een defensie achtergrond en ruime ervaring als onderzoeker, trainer, opleider en personal coach is Melanie dé persoon om inhoudelijk en gedisciplineerd mee te werken.

Melanie weet vanuit haar analytische, rustige, onderzoekende en doortastende houding de vinger snel op de zere plek te leggen. Zeer ervaren in het werken met jongeren en het ontwikkelen van doorzettingsvermogen.

Opgeleid in toegepaste psychologie, universitaire gezondheidspsychologie, een master in psychologische veiligheid en opleider.

Monique van Maalsen

Senior coach

Met jarenlange ervaring als senior coach, trainer en HR businesspartner is Monique dé persoon om te sparren over de mens in zijn directe omgeving en organisatie.

Monique is met haar internationale ervaring een rustpunt in het hectische bestaan, een confronterende spiegel, weet mensen in beweging te krijgen en zelfvertrouwen te geven.

Opgeleid in HRM, bedrijfskunde, coaching, klinische psychologie, organisatiepsychologie, een master in management, cultuur en verandering en psychologische veiligheid.

DIT ZIJN WIJ, WIE BEN JIJ?