+31 6 1819 0866 info@bergstravanmaalsen.com

Thema avond

richting & focus

Informeel en gezelligheid

De thema avond in het verbouwde kerkje Himelsk aan de Hoofdstraat is een gezellige avond met mensen uit de nabije omgeving waarin een specifiek onderwerp centraal staat.

Melanie

SPREKER | Het stellen van realistische doelen en de kunst van het vragen stellen. Als toegepast psycholoog en trainer in gedragsverandering neemt Melanie je op een no nonsens wijze mee in het stellen van doelen.

Monique

SPREKER | Positieve mindset, het hervinden van focus en groeien van zelfvertrouwen. Als senior coach en verandermanager neemt Monique je op eenvoudige wijze mee in het veranderen van je mindset en focussen.

Catharina

SPREKER | Vanuit een natuurlijke basis het uiterlijk en innerlijk koppelen. Als energetisch therapeut en professional in beauty &ontspanning neemt Catharina je mee in de balans tussen buiten en binnen.

30 maart 2022

19:30 – 22:00 uur

 

Deelnemen thema avond

In verband met het maximaal aantal beschikbare plekken is aanmelden noodzakelijk.

Een fijne avond 

Onder het genot van een hapje en drankje maak je op een laagdrempelige manier kennis met het onderwerp, nemen de deskundigen je mee in de mogelijkheden en krijg je tips om zelf eenvoudig aan de slag te gaan. Het gaat om de ontmoeting en met elkaar een heerlijke woensdagavond beleven waar je als extraatje nog wat kennis kunt opdoen.

In Koudum, door Koudum, voor Koudum!

Kennisdelen

De sprekers delen hun jarenlange ervaring en kennis graag met de deelnemers. Als toegepast psycholoog en senior coach is het activeren van de mindset een wens om iedereen te gunnen. Als experts op het gebied van psychologische veiligheid creeren zij een vertrouwde omgeving om te groeien. Onze professional in beauty &ontspanning neemt je mee in de balans tussen buiten en binnen.

Iedereen is welkom

Heb je momenten waarop je wel eens aan de slag wilt met het hervinden van focus? Zoek je balans om alle ballen in de lucht te houden? Wil je praktische tips om doelen te stellen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond op een mooie locatie in Koudum? Meld je dan aan voor deze informele avond in het prachtige Himelsk.